JK Magazine

עדי שילון-מתכון לפנקייק הולנדי
עדי שילון-מתכון לפנקייק הולנדי

פנקייקים הולנדיים אווריריים וטעימים, לארוחת בוקר חלומית.

מצרכים:

  • 3  ביצים (בטמפרטורת החדר)
  • 70  גרם קמח לבן
  • 120  גרם חלב
  •  30 גרם מייפל
  • חצי כפית תמצית וניל איכותי
  • 30  גרם שמן זית
  • 30  גרם חמאה

 

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות (טורבו).
  2. מניחים את החמאה במחבת בקוטר 25 ס"מ שמתאימה לתנור.
  3. מכניסים לתנור עד שהחמאה נמסה.
  4. בקערה, מערבבים היטב את כל שאר המצרכים (ביצים, קמח, חלב, מייפל, וניל ושמן זית) עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את הבלילה מעל החמאה המומסת במחבת.
  6. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהפנקייק תופח ומזהיב.
  7. מגישים מיד עם שמנת חמוצה או יוגורט, פירות שאוהבים ואבקת סוכר (לא חובה).

You can never have too many beautiful things

Welcome!

על מנת להוסיף פריט למועדפים עליכם להיות לקוחות רשומים