-
מידות קאפים: A עד I
היקפים: 65 ס״מ עד 110 ס״מ -
שירות לקוחות שאלה? בקשה? מוזמנים לפנות אלינו
לפרטים נוספים לחצו כאן
-
משלוחים וזמני אספקה משלוח באמצעות שליח עד הבית
עד 4 ימי עסקים, *ייתכנו עיכובים בשל המצב
JK Magazine
עדי שילון-מתכון למדלן
29/09/2024
הכניסו ליום שלכן קצת שיק פריזאי – גם במטבח וגם בסט לנז'רי אלגנטי.
מתכון למדלן:
רכיבים:
- 2 ביצים (גודל L)
- 80 גרם סוכר
- 40 גרם דבש
- 40 גרם חלב
- 125 גרם קמח תופח
- 150 גרם חמאה מומסת
- 1 כפית גרידת תפוז או לימון
- קורט מלח
אופן הכנה:
- מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר עם בלון הקצפה במהירות בינונית למשך דקה.
- מגבירים את המהירות לגבוהה וממשיכים להקציף כ-3 דקות נוספות, עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
- בזמן הקצפת הביצים, מניחים בסיר קטן את החמאה, גרידת התפוז/לימון, והדבש. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
- מסירים מהאש ומניחים בצד.
- מקפלים חצי מתערובת הקמח אל תערובת הביצים בעזרת לקקן עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מקפלים את המחצית השנייה של הקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
- מקפלים בהדרגה את תערובת החמאה החמה אל תערובת הבצק.
- מעבירים את התערובת לקערה קטנה, מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך הלילה.
- מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
- מעבירים את התערובת לשק זילוף.
- משמנים היטב תבניות מדלן (אם הן ממתכת משמנים בחמאה רכה; אם מסיליקון משמנים קלות עם חמאה מומסת). מזלפים את התערובת לתוך השקעי המדלן עד 3/4 מנפחם.
- אופים כ-15 דקות או עד שהמדלנים מזהיבים.
- מיד לאחר ההוצאה מהתנור, הופכים את התבנית ומחלצים את המדלנים.
- ניתן לטבול את המדלנים בשוקולד מומס לפני ההגשה.
Welcome!
שמחים לראות אותך פה!
הרשמה
היי, נעים להכיר! עוד כמה רגעים וסיימנו
שמנו לב שהמועדון שלך כבר לא בתוקף.
כדי ליהנות מההטבות, ניתן לחדש אותו בהוספה לסל.